当前位置: 首页 > >

四年级下册英语期末试卷及答案

发布时间:

  四年级英语期末正在备考阶段,英语期末的复*少不了做英语期末试卷,其实英语试卷也是很好的复*资料。以下是小编给你推荐的四年级下册英语期末试卷及参考答案,希望对你有帮助!

  四年级下册英语期末试卷

  听力部分***30分***

  一、 听录音,选出你所听到的单词或词组。***听两遍******共10分***

  *** *** 1. A. right B. light C. bright

  *** *** 2. A. hair B. hand C. head

  *** *** 3. A. want B. watch C. what

  *** *** 4. A. fruit B. free C. fork

  *** *** 5. A. thirsty B. theatre C. thirty

  *** *** 6. A. spoon B. balloon C. cartoon

  *** *** 7. A. play basketball B. play football C. play baseball

  *** *** 8. A. lots of maps B. a lot of maps C. lots of caps

  *** *** 9. A. a bottle of juice B. a glass of juice C. a carton of juice

  *** ***10. A. go to the library B. go to the cinema C. go to the airport

  四、 听录音,选择正确应答。***听两遍******共5小题;每小题2分,满分10分***

  *** ***1.A.Yes, she is. B.No, he isn’t. C.She’s a nurse.

  *** ***2.A.Yes, they are. B.Yes,we are. C.Yes,they can.

  *** ***3.A.Thank you. B.Not at all. C.Some watermelons,please.

  *** ***4.A.An egg,please. B.Two apple pies. C.Some orange juice,please.

  *** ***5.A.Yes, you can. B.Yes, I can. C.Don’t worry.

  笔试部分***70分***

  一、 找出不同类的单词,并将选项前字母填入题前的括号内 。***共5小题;每小题1分,满分5分***

  *** *** 1. A.school B. camera C. cinema D. theatre

  *** *** 2. A.bowl B. spoon C. fork D. hot dog

  *** *** 3. A.book B. cook C. policewoman D. waitress

  *** *** 4. A.eye B. ear C. mother D. mouth

  *** *** 5. A.piano B. photo C. violin D. guitar

  二、写出下列词组的英语或汉语。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  1. 一些新学生 _______________ 2. 一位老太太 _______________

  3. 三位司机 _______________ 4 乘火车 _______________

  5. 买些糖果 _______________ 6. 两杯茶 _______________

  7. watch me _______________ 8. go to see the doctor ______________

  9. open the yellow box ___________ 10. play with your balloon ___________

  三、在方框内选择适当的单词或词组,并将其填在句中的横线上,不能重复使用。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  go to school get up play basketball watch TV move look at have a look read the words have some juice have a hamburger

  1. ? ______________ , Helen. You’re late for school.

  ? I’m ill, Mum. I don’t want to ______________ today.

  2. ? ______________ , Su Yang.

  ? But I’m not hungry. I’m thirsty.

  ? _______________ then.

  ? Thanks, Dad.

  3. ? Shall we go and ______________ ?

  ? Good idea. But I’m tired. I can’t _____________ now.

  ? OK. Let’s _______________ .

  4. ? Can you _______________ ?

  ? Yes. ‘ I LOVE CHINA’.

  5. ? ________________ our new library there.

  ? It’s nice. Let’s go and ________________ .

  四、将正确答案的序号填在题前的括号内。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  *** *** 1. _________ the girl _________ small eyes?

  A. Whose, with B. Who’s, with a C. Who’s, with

  *** *** 2. _________ doll is this ? It’s Yang Ling’s.

  A . Who B. Who’s C. Whose

  *** *** 3. How many _________ do you want? One ________ , please.

  A. kilos, kilo B. kilos, kilos C. kilo, kilos

  *** *** 4. There _________ some rice in the bowl.

  A. is B. am C. are

  *** *** 5. We can see _________ birds in the tree.

  A. a B. lot of C. lots of

  *** *** 6. It’s 8:00 in the evening . It’s time _________ .

  A. go to bed B. to go to bed C. for go to bed

  *** *** 7. Is this bus _________ Jinshan park? No , it _________.

  A. for , isn’t B. to, isn’t C. of, is

  *** *** 8. Something to ? Apple juice , please .

  A . eat B. drink C. have

  *** *** 9. How much the hamburger and juice?

  20 yuan .

  A. are , It’s B. is , It’s C. are , They’re

  *** *** 10. Here’s _________ chopsticks _________ you.

  A. a ,for B. a pair of, of C. a pair of , for

  五、 在II 栏中选出能对I栏中的句子作出正确反应的答句,填序号。 ***共10分*** I II

  *** ***1. How old are you? A. By minibus.

  *** ***2. What are their jobs? B. Five hamburgers, please.

  *** ***3. What do you want to be? C. We’re ten.

  *** ***4. How much are they? D. Let’s hurry.

  *** ***5. Something to eat? E. It’s pretty.

  *** ***6.How do you go to school? F. There’s a piano and three violins.

  *** ***7.I’ve got a new T-shirt. G. They’re teachers.

  *** ***8.What can you see in the picture? H. Oh, I can’t move now.

  *** ***9.We are late for school. I. I want to be an English teacher.

  *** ***10.Are you hungry? J. Ten yuan, please.

  六、将下列单词连成句子。***共5小题;每小题1分,满分5分***

  1. climb, again, trees, don’t

  ____________________________________________________________ .

  2. woman, red, the, in, who’s, the , sweater

  ____________________________________________________________ ?

  3. you, use, the, can, fork

  ____________________________________________________________ ?

  4. go, basketball, let’s , and, play

  ____________________________________________________________ .

  5. is, you, water, here, some, for

  ____________________________________________________________ .

  八、判断下列句子是否与短文内容相符,相符的用T,不相符的用F表示。***10分***

  Susan is my good friend. She’s a Chinese girl. She’s eleven. She has long hair and a small mouth. Her brother, Jim is twelve. He has two big eyes and he’s not tall . They like storybooks and puzzles very much.

  Every morning , they have breakfast together. Susan likes a carton of milk and some biscuits for breakfast. But Jim likes eggs and some orange juice in the morning. Today Susan can’t find her milk. Look! Their cat Mimi is drinking it near the table. Perhaps she wants to have a nice breakfast, too!

  *** *** 1. Susan is my friend.

  *** *** 2. Jim is a short boy with big eyes.

  *** *** 3. They like storybooks and puppets very much.

  *** *** 4. Susan would like some orange juice and biscuits for her breakfast..

  *** *** 5. Mimi is drinking some milk on the table.

  四年级下册英语期末试卷答案

  听力部分

  一、听录音,选出你所听到的词或词组。***听两遍******共10小题;每小题1分,满分10分***

  1. C 2. A 3. A 4. C 5. A 6.C 7. B 8. C 9. B 10.C

  四、 听录音,选择正确应答。***听两遍******共5小题;每小题1分,满分5分***

  1. A 2. A 3. C 4.C 5.B

  笔试部分

  一、 找出不同类的单词,并将选项前字母填入题前的括号内。***共5小题;每小题1分,满分5分***

  1. B 2. D 3. A 4.C 5. B

  二、写出下列词组的英语或汉语。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  1.some new students 2. an old woman 3. three drivers 4. by train

  5. buy some sweets 6. two cups of tea

  7. 看我/ 瞧我 8. 去看病 9. 打开黄盒子 10. 玩气球

  三、在方框内选择适当的单词或词组,填在句中的横线上,不能重复使用。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  1. Get up, go to school

  2. Have a hamburger, Have some juice

  3. play basketball, move, watch TV

  4. read the words

  5. Look at, have a look

  四、将正确答案的序号填在题前的括号内。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  1.C 2. C 3. A 4. A 5. C 6. B 7. A 8. B 9. C 10. C

  五、 从II 栏中选出能对I栏中的句子作出正确反应的答句,并将其序号填入题前的括号内。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  1. C 2. G 3. I 4. J 5. B 6. A 7. E 8. F 9. D 10. H

  六、将下列单词连成句子。***共5小题;每小题1分,满分5分***

  1. Don’t climb trees again.

  2. Who’s the woman in the red sweater?

  3. Can you use the fork?

  4. Let’s go and play basketball.

  5. Here is some water for you.

  八、阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符,相符的用T表示,不相符的用F表示。***共10小题;每小题1分,满分10分***

  1.T 2.T 3. F 4. F 5.F

?



友情链接: